Prisvärd renoverad iPad Air 2

Letar du efter en prisvärd enhet som har en bra skärm, med mer levande färger och större kontrast? Vi presenterar vår Renoverade Apple iPad Air 2 till ett mycket överkomligt och rimligt pris. Apple iPad Air 2 har längre batteritid än den tidigare versionen av iPad. Detta gör att du kan arbeta, surfa, leka och handla hela dagen med iPad Air 2. iPad Air 2 levereras med genombrott Touch ID-teknik som ger dig en oöverträffad säkerhetsnivå eftersom den använder ditt fingeravtryck.

Vår Apple iPad Air 2 levereras med olika lagringskapacitet enligt ditt specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noga testar var och en av våra renoverade iPad för att se till att det är 100% gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

 
Varje iPad levereras med en adapter och USB-laddningskabel

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på god kvalitet iPad när du kan få den till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjlighet att välja olika olika iPads av god kvalitet till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

Letar efter en annan modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra tabletter, från iPad 1, iPad Air, iPad Mini, till iPad Pro med olika lagringskapacitet beroende på ditt behov. Vi köper större partier av dessa prylar och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Teknisk specifikation:


 
Display Type LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
  Size 9.7 inches
Resolution 1536 x 2048 pixels (~264 ppi pixel density)
Multitouch Yes
Protection Scratch-resistant glass, oleophobic coating
   
Platform OS iOS 8.1, upgradable to iOS 10.2
  Chipset Apple A8X
CPU Triple-core 1.5 GHz Typhoon
GPU PowerVR GXA6850 (octa-core graphics)
   
Memory Card Slot No
  Internal 16/32/64/128 GB, 2 GB RAM
   
Camera Primary 8 MP, f/2.4, 31mm, autofocus
  Features 1.12µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face/smile detection, HDR (photo/panorama)
Video 1080p@30fps, 720p@120fps, HDR, stereo sound rec.
Secondary 1.2 MP, f/2.2, 31mm, 720p@30fps, face detection, HDR, FaceTime over Wi-Fi or Cellular
   
Communication WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot
  Bluetooth v4.0, A2DP, EDR
   
Battery Stand-by TBA
  Talk Time Up to 10 hours (multimedia)
   

 

Accessories

Garanti & Stöd


Alla våra Apple iPads levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Vår Apple iPad kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPads har testats noggrant för att vi bara ska leverera högsta kvalitet och se till att den är 100% aktiv.

Alla våra renoverade iPads levereras med garanti i enlighet med "Försäljningslagen" och vi ger dig också en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är redo att hjälpa dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or +08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.