Prisvärd Renoverad iPhone 6

Introduktion:


Vi presenterar vår renoverade iPhone 6 till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Vår iPhone levereras med olika lagringskapacitet enligt dina specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noggrant testa alla våra renoverade iPhones för att se till att det är 100% gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

Varje iPhone levereras med en adapter och USB-laddningskabel


 

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

 

Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på iPhone med bra kvalitet när du kan få det till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjligheten att välja olika typer av högkvalitativa iPhones till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

Letar efter en annan modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra smartphones, från iPhone 4, 4S, iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 6, 6S och många fler. Vi köper större partier av dessa smartphones och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Teknisk specifikation:


IPhone 6 levererar en rymlig, skarp skärmstorlek på 120 mm, större än sina föregångare. Den har en uppgraderad kamera en snabbare processor, stöd för ett nära kommunikationsbaserat mobilbetalningsutbud, uppstoppad lagringskapacitet till 128 GB, en bättre autofokus för kamera, förbättrad LTE- och Wi-Fi-anslutning. IPhone 6 är berömd för sin förbättrade design, specifikationer, kamera och batteritid som förbättringar jämfört med tidigare iPhone-modeller. Den förinstallerade iOS 8 är fortfarande ett mobilt operativsystem med ett utmärkt ekosystem av appar och Apple Pay är ett smidigt, säkert betalningssystem.

 
Skärm typ LED-bakgrundsbelyst IPS LCD, kapacitiv pekskärm, 16M färger
  Storlek 4.7 inches
Upplösning 750 x 1334 pixlar (~ 326 ppi pixeldensitet)
Multitouch Yes
Skydd Ion-förstärkt glas, oleofob beläggning
   
Plattform OS iOS 8, uppgraderbar till iOS 10.2
  Chipset Apple A8
CPU 4Dual-core 1.4 GHz Typhoon (ARM v8-baserad)
GPU PowerVR GX6450 (quad-core-grafik)
   
MINNE Kortplats None
  Inre 16/64/128 GB, 1 GB RAM DDR3
   
KAMERA Primär 8 MP, f / 2,2, 29 mm, autofokus med felfunktion, dubbla LED-lampor (dubbelton)
  Funktioner 1/3 "sensorstorlek, 1,5 ?m pixelstorlek, beröringsfokus, geo-märkning, ansikts- / leendeigenkänning, HDR (foto / panorama)
Video 1080p@60fps, 720p@240fps
Secondary 1,2 MP, f / 2,2, 31 mm, 720p @ 30fps, ansiktsdetektering, HDR, FaceTime över Wi-Fi eller Cellular
   
KOMMUNIKATION WLAN Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Dubbelband, Hotspot
  Bluetooth v4.0, A2DP, LE
   
BATTERI Stand-by Upp till 250 timmar
  Samtalstid Up to 14 hours
Musikspel Up to 50 hours
   


Tillbehör
iPhone 6 {% batterier%} iPhone 6 {% biltillbehör%}
iPhone 6 {% Covers%} iPhone 6 {% Kablar%}
iPhone 6 {% Skärmskydd%} iPhone 6 {% Laddare%}
iPhone 6 {% Miscellaneous%} iPhone 6 {% Ljud%}
iPhone 6 {%Digitizer Pekskärm%} iPhone 6 {% reservdelar%}
iPhone 6 {% Väskor%} iPhone 6 {% Verktyg%}

Garanti And Stöd


Alla våra Apple iPhone 6 Smartphones levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Våra Apple iPhone 6 Smartphones kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPhone 6 Smartphones har testats noggrant för att vi bara ska leverera högsta kvalitet och se till att den är 100% aktiv.

Alla våra renoverade iPhones levereras med 2 års garanti enligt "Försäljningslagen" och vi ger dig en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är redo att hjälpa du.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or +08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.